Διεύθυνση

Εκ μέρους του προσωπικού και της μαθητικής κοινότητας του 6/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του σχολείου μας που φέτος έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας. Στόχος μας είναι αυτός ο δικτυακός  τόπος, που ξεκίνησε με πολύ μεράκι,  να συνεχίσει να αποτελεί έναν χώρο όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες των παιδιών μας, τις προσωπικές τους δημιουργίες, τα προγράμματα, τις δράσεις του Σχολείου μας και χρήσιμες ανακοινώσεις.

  Καλή πλοήγηση

  Η Διευθύντρια 

  Αθηνά Θανασιά

  

Σας καλοσορίζω  στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας και εύχομαι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε να σας δώσουν μια εικόνα της σχολικής μας ζωής. Από αυτή την ιστοσελίδα θα προσπαθούμε καθημερινά να σας παρουσιάζουμε όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, τις καθημερινές μας δραστηριότητες, τις εμπειρίες μας από τις σχολικές γιορτές, τις σχολικές επισκέψεις και τα σημαντικά γεγονότα που βιώνουμε και μας ενώνουν, μας επηρεάζουν, μας διαμορφώνουν, όπως συμβαίνει σε μια οικογένεια.

 

Χαιρετισμός Διευθύντριας

  12-05-2012

  Αγαπητέ επισκέπη,

σε καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας, που για πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες της φέτος.

Φιλοδοξία μας, να προβάλλουμε την πορεία του Σχολείου μέσα στο χρόνο, καταγράφοντας τις όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της σχολικής ζωής.

Σκοπός μας, η αποτύπωση των προσπαθειών των εκπαιδευτικών να οικοδομήσουν τον κόσμο των μικρών μαθητών, πλουτίζοντας το μυαλό τους με γνώσεις και την ψυχή τους με αγάπη.

Ελπίδα μας, η ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας, ώστε να ευοδωθεί η προσπάθεια όλων για αναβαθμισμένο ποιοτικά σχολείο.

Ευχαριστώ όλους τους μαθητές για τα όμορφα έργα τους και τους εκπαιδευτικούς για την καθοδήγηση και τη φροντίδα που τους προσφέρουν.

Εύχομαι, το Σχολείο μας πάντα να αξιώνεται την αγάπη και την εκτίμηση τόσο των Γονέων όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Καλή πλοήγηση

Η Διευθύντρια του Σχολείου                           

Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα