Έγγραφα προς γονείς

 Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας , σχ. έτους 2022-2023.

  Εσωτερικός Κανονισμός

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

 

-Γιατί να φοιτήσω σε ένα Μουσικό σχολείο ;

-Γιατί:

-          Θα μάθω να παίζω το αγαπημένο μου μουσικό όργανο δωρεάν

-          θα συμμετέχω σε χορωδίες, ορχήστρες και θα γνωρίσω όλα τα είδη μουσικής : Σύγχρονη, Παραδοσιακή, Λαϊκή, Pop, Rock, Jazz 

-          Μέσα στα βασικά μαθήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  θα εντάσσονται καθημερινά τα αγαπημένα μου μουσικά μαθήματα και θα έχω ένα ευχάριστο πρόγραμμα

Οδηγίες ενόψει της έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Α. Παύει να υφίσταται η υποχρέωση διενέργειας υποχρεωτικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 για τους μαθητές/τριες και τους εμβολιασμένους/νοσήσαντες εκπαιδευτικούς και μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), κατά την προσέλευσή τους στις οικείες σχολικές μονάδες.

«Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023 – Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος – Λήξη διδασκαλίας μαθημάτων σχολικού έτους 2021-2022»

Πανελλαδική συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης από το «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» για τη φροντίδα και υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών στην Ουκρανία – Δράση: «Το αρκουδάκι μου για σένα»

Σελίδες